Опънаха паравана, но пети ден няма и следа от служителите, които следва

...
Опънаха паравана, но пети ден няма и следа от служителите, които следва
Коментари Харесай

Параван блокира над 20 домакинства в Габрово

Опънаха паравана, но пети ден няма и диря от служителите, които следва да са на мястото.

На фотографията виждате блок " Чайка " в Габрово, а параванът пред по-голямата част от него е подложен, с цел да защищава от нежелани произшествия при разчистването на самосъбарящата се къща в съседство.

Светослав Ненов написа в обществената мрежа Facebook, че сред паравана и блока има стеснен тротоар с бетонни препятсвия, който е мъчнопроходим даже за млади и здрави хора.

Ненов твърди, че по този начин инсталиран, параванът е блокирал над 20 семейства, в които има възрастни хора, заболели, трудноподвижни, както и майки с колички.

" Цялото това стеснение би си коствало, за благоустройството на центъра, в случай че с слагането на параваните бяха незабавно почнали работа всъщност ", написа Светослав, като добавя, че на място липсват чиновници вече пети ден.

" Трудноподвижни хора не могат да изоставен дома си, хора, чакали с неспокойствие " Черен петък " се лишиха от заплануваните покупки ", отбелязва още Ненов. Мъжът прибавя, че достъпът на " Спешна помощ " е стеснен, а за носилка - неосъществим. Внасянето и изнасянето на обемист багаж не е невероятно, само че се случва с старания.

Светослав се обърна към виновните институции с думите: 

" Господа, виновни за осъществяването и контролът на това мероприятие, за какво опънахте параваните и пет дни ви няма, а превърнахте някои в пандизчии в личните им домове, а други лишихте от от дълго време планувани неща? ".



Снимка: Светослав Ненов
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР